Hlavní obsah

Cestující se dobýval do kokpitu. Posádka ho společně s pasažéry složila na podlahu

Posádka aerolinek LOT společně s pasažéry zpacifikovala jednoho cestujícího, který se během letu do New Yorku začal chovat agresivně. Muž se po přistání na letišti JFK pokoušel dostat do kokpitu a křičel. Zaměstnanci společnosti ho složili na zem, kde ho drželi do příchodu policie.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Páteční spoj z Varšavy do New Yorku byl zakončen poněkud divoce. Očitý svědek serveru NBC News vypověděl, že kvůli agresivnímu muži musela posádka spojit síly s několika cestujícími. „Začal křičet a dobýval se do kokpitu krátce po přistání na letišti JFK v New Yorku,“ napsal JT Genter k videu incidentu na Twitteru.

„Posádka jednala rychle, aby ho zpacifikovala, a oznámila nám vážný bezpečnostní incident. O 15 minut později jsme pořád nezaparkovali,“ doplnil Genter k záběrům.

Další ze svědků uvedl, že posádka s cestujícími byla schopna muže držet přimáčknutého na podlaze, dokud nedorazila policie. Podle serveru Independent byl pasažér převezen do nemocnice na pozorování, vyšetřování FBI následně ukáže, zda mu bude za jeho chování hrozit nějaký postih či nikoliv.

Podle některých svědků dostal jeden stevard při incidentu od muže pěstí. Problémový cestující však údajně nepil alkohol, příčina jeho chování je tak prozatím neznámá.

Na dálkovém letu si sklopila sedadlo. Cestující za ní jí to nedarovala

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám