Hlavní obsah

Z pražského sídla Barev a laků budou za 150 miliónů korun kanceláře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Bývalé sídlo společnosti Barvy a laky v Praze na křižovatce Jižní spojky a ulice Průmyslová se přemění na moderní kancelářskou budovu. Za více než 150 milionů korun ji přestaví společnost CTY Development. Firma o tom dnes informovala v tiskové zprávě.

Článek

Budova o devíti patrech má nabídnout kolem 8000 metrů čtverečních moderních kancelářských ploch. Bude součástí areálu o velikosti přesahující 100 000 čtverečních metrů, kde doposud sídlila především společnost Barvy a laky.

.: Pohled do vstupní haly s recepcí. Za skleněnou příčkou je situován sál restaurace. foto:www.reality.city.cz

CTY Development je součástí skupiny CTY Group, která se kromě developmentu zaměřuje na podnikání v oblasti strojírenství, hutnictví, chemie, polygrafie a farmacie. Její součástí jsou například společnosti Barvy a laky, Teluria, Česká Unigrafie, Merkurtisk, Bohemia Print, Metal Trade Comax, Modřanská potrubní a Sevapharma.

.: Pohled do velkoprostorové kanceláře v 10. NP odkud je nádherný výhled na panorama Prahy foto: www.reality.city.cz

Celková kancelářská plocha činila v Praze na konci června 2,32 miliónu metrů čtverečních. Během první půlky roku přišlo na trh 117 000 čtverečních metrů kanceláří, ve druhém pololetí to má být dalších 171 000. Za celý loňský rok přitom podle poradenské společnosti King Sturge v metropoli přibylo jen 160 000 čtverečních metrů administrativních ploch.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám