Hlavní obsah

Vychytávky pro letní piknik

Právo, Karolina Černá

Teplé počasí láká k pobytu na zahradě i k výletům do přírody. Co si zabalit s sebou pro chvíle osvěžení a posilnění ve stínu stromů nebo na louce?

Foto: Westwingnow

Ručně foukané sklenice s barevnými proužky Tirache vzbuzují prázdninovou náladu. Šestidílná sada za 2264 Kč.

Článek
Foto: Astoreo

Proutěný piknikový koš se hodí pro grilování v přírodě nebo parku. Obsahuje dva talířky, nožík a otvírák na zátky a láhve v jednom, set příborů pro dva a dvě skleničky. Cena 999 Kč.

Foto: Decodoma

Praktická deka s nepropustnou spodní vrstvou se hodí také k vodě. Spodní vrstva brání provlhnutí deky, vrchní fleecovou vrstvu doplňuje 2mm molitanová podšívka. Cena 499 Kč.

Foto: Tchibo

Piknikové talíře s gumovým páskem na snadné přenášení mají průměr 20 cm. Cena 399 Kč/4 kusy.

Foto: Tchibo

Patrová souprava dóz ukryje rozmanitou svačinu. Sada o výšce 25,5 cm zahrnuje dózu o objemu 400 ml a dvě dózy o objemu 200 ml. Cena 349 Kč.

Foto: Decodoma

Hliníkové pouzdro jednorázového grilu obsahuje uhlí napuštěné parafínem a podpalovač, který stačí zapálit. Doba hoření činí až 2 hodiny, gril 31 x 25 x 5 cm je pro 4 až 6 osob. Včetně kovového roštu a podstavce za 115 Kč.

Foto: Tchibo

Modrá mísa (prům. 28 cm za 499 Kč) s průhledným víkem je určena pro salát nebo třeba popcorn. Do žlutých misek dáme drobné ovoce, pomazánky, jogurt s müsli. Průměr každé misky je 14,5 cm, sada stojí 449 Kč.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám