Hlavní obsah

Vychytávky pro dětské stolování

Právo, Karolina Černá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Misky, hrnečky, talířky i příbory bývají promyšlené tak, aby co nejvíce usnadnily stravování malým dětem. Patentované výrobky pomohou s naplněním bříška a díky promyšlenému designu zredukují případný nepořádek po jídle. A aby bylo potýkání se s nástrahami prvních samostatných svačin trochu veselejší, sázejí výrobci na pozitivní barvy.

Foto: Westwingnow

Třídílná snídaňová sada Numbers osvěží počítání malým předškolákům. Cena 927 Kč.

Článek
Foto: Mimmo

Originální příbor australské značky b.box je navržený pro malé a neposedné dětské ručičky. Zahnutá rukojeť zaručuje větší úspěšnost doručení na trase talíř - pusa. Lžička i vidlička mají unikátní tvar a zaoblení. Cena 250 Kč.

Foto: Westwing

Děti milují veselé barvy, nabídněte jim jídelní servis Octavia. Sada 24 dílů za 1949 Kč.

Foto: Tchibo

Cestovní dóza na dětskou svačinu těsní na 100 %. Má skládací silikonovou vložku, která oddělí tekuté a pevné pokrmy. Dóza se hodí na přepravu ovoce a zeleniny, lze ji mýt v myčce. Objem 400 ml za 279 Kč, 600 ml stojí 299 Kč.

Foto: Westwingnow

Správné dětské posezení při stolování nabízí dřevěná židle Bear. Cena 1237 Kč.

Foto: Mimmo

Ve speciální misce se dobře daří polévce, cereáliím či omáčce. Díky praktickému rozdělovači se z misky nevykutálí ani kousky ovoce nebo piškotů. K okraji misky připevníme brčko nebo ji uzavřeme víčkem a sbalíme s sebou. Cena 330 Kč.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám