Hlavní obsah

Užijte si perfektní ráno díky kávovaru

Právo, Gisela Růžičková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo z nás by nechtěl proměnit uspěchanou snídani za perfektní ráno plné neodolatelné vůně! Kromě jiných domácích spotřebičů nám ji zpříjemní šálek dobré kávy. A to už je jen krůček k výběru kávovaru, který nám bude vyhovovat.

Foto: WWW. DOUBLESHOT. CZ

Kávu s minimální útratou si připravíme za chvilku v kávovém setu Zelenáč (1889 Kč).

Článek

Někdo při výběru kávovaru vsadí na pěkný design, jiný na programy, které spotřebič nabízí a ulehčí nám po ránu práci. Takový kávovar s indikátorem vodní hladiny usnadní měření vody a doporučí optimální množství kávy. Také aroma selektory prodlužují dobu překapávání pro intenzivnější chuť.

Foto: MALL. CZ

S plně automatickým espresso kávovarem Jura ENA 5 (16 999 Kč ) si jedním stisknutím připravíme nejen espresso, ale i čaj, mléčné nápoje jako cappuccino nebo latte macchiato. Přístroj je k dostání v klasickém černém provedení a ve veselých odstínech

Foto: POTTEN & PANNEN

Kávu jako od profesionálního baristy si uvaříme v kávovaru Cremesso Compact Automatic Piano Black s unikátním kapslovým systémem (4390 Kč). Kávovar je energeticky úsporný, s intuitivním ovládáním i sofistikovaným mechanismem 19barové technologie.

Foto: PHILIPS

Automatický espressovač Saeco Xsmall (od 8999 Kč) připraví díky snadnému ovládání úžasnou kávu v pohodlí domova. Nastavitelný keramický mlýnek zajistí zachování plného aroma a káva se při mletí nikdy nepřehřeje.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám