Hlavní obsah

Trvanlivé růže udělají radost nejen na Valentýna, v interiéru vydrží roky

Svátek svatého Valentýna připadá na 14. února, kdy mnoho zamilovaných obdarovává svou drahou polovičku pozornostmi, které jsou jen krátkodobého charakteru. Pokud ale chcete, aby si na vás dáma vzpomněla i během roku, pak můžete volit dary, které jsou trvalé a v interiéru se stanou připomínkou vašich citů po dlouhou dobu.

Foto: Monsterzeug

Trvanlivé růže budou vaše city symbolizovat v interiéru po mnoho let.

Článek

Růže jsou bezpochyby květinou, která symbolizuje vášeň, lásku i nevinnost. K svátku svatého Valentýna se tak bezpochyby hodí.

V interiéru jimi můžete překvapit třeba jako motivem pro osvětlení, ať už jde o lampy nebo světelné řetězy. Při romantické večeři rozhodně doladí atmosféru k dokonalosti.

Foto: Lights4fun

Světelný řetěz z drobných růží navodí večer romantickou atmosféru.

Pokud chcete svou milovanou obdarovat květinou, můžete volit kousky z mědi, bronzu nebo ze zlata, které najdou své místo na toaletních stolcích a budou vaši náklonnost připomínat každý den.

Foto: Monsterzeug, Oka UK

Umělé nebo zlaté růže můžete zakomponovat do mnoha květinových aranžmá a dekorací.

Ti, kdo chtějí interiéru dodat romantického ducha s pomocí motivu růží, ho mohou využít i na textiliích a tapetách. Mějte ale na paměti, že v menších a stísněnějších interiérech bude vhodnější volit drobnější motiv. Velké květy by prostor opticky zmenšovaly, což zpravidla nebývá žádoucí. V prostornějších interiérech si pak můžete dovolit motivy větší.

Foto: Covet House, TakaTomo

Interiér můžete díky motivu růží proměnit v romantickou rozkvetlou zahradu.

Starší dámy na Valentýna bezpochyby potěšíte polštářky s motivem růží, které si najdou místo v sedacích křeslech, na gaučích i v ložnicích. Ti, kdo chtějí vykouzlit vášnivou atmosféru na Valentýna, mohou volit rudé odstíny růží na textiliích nebo červený podklad pod motivem.

Foto: Celina Digby, Vintage Cushions

Textilie s motivem růží zpestří mnoho dámských interiérů.

Pokud chcete na Valentýna vykouzlit romantickou atmosféru, rozhodně nezapomeňte na tlumenější osvětlení, svíčky, aromalampy a textilie v růžových, červených a karmínových tónech.

Prim budou rozhodně hrát i motivy srdcí, partnera potěšíte i nástěnkami se společnými vzpomínkami.

Anketa

Zdobíte si domov ve valentýnském stylu?
Ano, pravidelně.
1,4 %
Dělávali jsme to...
0,8 %
Kdyby bylo s kým, tak určitě ano.
2 %
Ne, to nikdy.
95,8 %
Celkem hlasovalo 3398 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám