Hlavní obsah

Oživlé květináče a vázy dodají interiéru dynamiku a hravost

Pokud přemýšlíte, jak byste ozvláštnili všední a nudné interiéry, tak vězte, že třeba květináče a vázy s tváří dodají interiéru potřebný šmrnc. Hodí se do dámských, ale i do dětských pokojů a bezpochyby pobaví i hosty v obývácích.

Foto: Red Candy, Yellow Octopus

Ti, kdo chtějí dodat interiéru hravé prvky, mohou vsadit na květináče, které vypadají jako živé.

Článek

Veselé a hravé interiérové prvky sluší každému interiéru. Své místo mají i v minimalistických prostorech, kterým dodají na živosti a zajímavosti a stanou se v nich výraznými solitéry, které pak lze jen těžko přehlédnout.

Foto: Red Candy, Five And Dime

Barevnější a hravější varianty se budou hodit i do dětských pokojů.

Pokud chcete, aby interiér působil sladěným dojmem, volte kousky, jejichž barevnost koresponduje i s barvou jiného zařízení v interiéru.

Případně pak vyberte květiny kvetoucí v barvě, která se do interiéru svým odstínem hodí.

Foto: Red Candy, Melody Maison

V interiéru působí vázy a květináče s tvářemi uměleckým dojmem.

Květináče s tváří jsou obzvlášť oblíbené v dámských pokojích a salonech, kterým dodají něhu. Do nich se obecně vyplatí volit jemnější provedení a něžnější kousky ve světlých a pastelových barvách. Jde o ideální dekoraci třeba na dámský toaletní stolek.

Foto: Albert a Moo, Red Candy

Tento typ květináčů se hodí zejména do dámských pokojů.

Květináče s tvářemi dovedou také ozvláštnit i jinak čistě užitné místnosti, kterým dodají domáckého ducha. Chybu s nimi tak neuděláte ani v technických místnostech nebo garážích. Právě tyto prvky dovedou interiéry zútulnit a dodat jim osobnější charakter.

Foto: Audenza, Red Candy

Květináče s tváří oživí nudné interiéry.

Pokud chcete interiér zpestřit a je vaším cílem, aby působil originálně a hravě, pak můžete vsadit i na koberce nepravidelných tvarů, které jsou aktuálně hodně trendy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám