Hlavní obsah

Sedací vaky vymodelují pohodlí

Právo, Dana Jakešová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asi to známe všichni. Přijdeme domů z práce a jediné, po čem toužíme, je pohodlně se usadit, natáhnout si nohy a pár minut v klidu relaxovat. Hitem posledních let jsou sedací vaky a renesanci zažívají i taburety.

Foto: Hornbach

Sedací pytel Twist Scuba nahradí pohodlné křeslo. Stejně dobře poslouží i jako lehátko. Použít ho lze nejen v interiéru, ale i venku na terase. Cena 3579 Kč.

Článek

Sedací vaky nabízejí nejen pohodlí, ale i moderní a neotřelý design, který skvěle doplní každý interiér. Ovšem právě pohodlí je jejich největší výhodou. Při sezení se skvěle přizpůsobí tělu a umožní tak příjemné uvolnění svalů.

V nabídce prodejců najdete širokou škálu různých tvarů a barev. Mnohé navíc vynikají originálním moderním designem, který udělá z vaku dominantu místnosti.

Do módy se znovu vracejí i taburety. A není divu. Taburety poslouží nejen jako podložka pod nohy, ale často disponují i úložným prostorem.

Když k vám přijde nečekaná návštěva a vy ji nemáte kam usadit, může taburet posloužit i jako dočasné sezení. Taburet můžete sladit se sedací soupravou nebo naopak zvolit výrazné barvy či vzory, které z něj udělají originální doplněk.

Anketa

Jaký typ sedacího vaku by se vám domů hodil?
Nějaký hravý, do dětského pokoje.
2,7 %
Nějaký hodně pohodlný, na čtení.
18,5 %
Elegantní a zdobný.
2,7 %
Nějaký obyčejný, k televizi.
7,6 %
Rozkládací, aby se na něm dalo eventuálně i spát.
19,6 %
Nepotřebujeme sedací vak.
48,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 184 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Slunečníky vykouzlí přívětivý stín

Komfortní zahradní nábytek a kvalitní slunečník. Dvojice, bez níž se v létě těžko obejdete. Relax ve stínu, bez prudkého slunce, i za mírného deště prodlouží...

Český zahradní nábytek má co nabídnout

Jedinečný design, nadčasovost, funkčnost a výhradně české zpracování od návrhu až po vlastní realizaci. To je nábytek určený na zahradu, do parku a dalších...

Výběr článků

Načítám