Hlavní obsah

Přivolejte jaro nadčasovými květy

Právo, Karolina Černá

Stýská se vám po dýchánku na rozkvetlé louce? Květiny můžeme zakoupit a dát do vázy nebo je necháme vyniknout na lůžkovinách, dekoračních polštářích, na tapetách či celoskleněném obkladu, kde nikdy nezvadnou. Nechte se inspirovat!

Foto: JAP Future

Motiv květu vlčího máku na obkladu rozveselí obývací stěnu v neutrálním odstínu i celou místnost. Obraz je zalaminovaný do hladkého designového skla (Grafosklo).

Článek
Foto: Tchibo

Světýlka v podobě růžových květů navodí romantickou atmosféru. Řetěz o délce 330 cm má 10 LED. Cena 299 Kč.

Foto: LuxuryTable

Vzory na sadách talířů z kolekce Les Depareillees Bleu spojují odstíny od tyrkysové až po temně modrou. Mezi přírodními motivy najdeme i tradiční květinové náměty.

Foto: WestwingNow

Fototapeta Royal Blue Flowers z biologicky odbouratelného vliesu osvěží moderní i rustikální interiér. Rozměr 196 x 280 cm za 4009 Kč.

Foto: SCANquilt

Dekorační povlak na polštářek s červenými vlčími máky na obou stranách je ze 100% polyesteru. Rozměr 40 x 40 cm za 490 Kč.

Foto: Tchibo

Povlaky na polštáře (80 x 40 cm) ze 100% biobavlny jsou z jedné strany modré s květinovým potiskem, z druhé strany bílé s květinovým potiskem. Zapínají se na zip. Cena 279 Kč/2 ks.

Foto: Tchibo

Když se omrzí pohled na rozkvetlý líc povlečení, obrátíme přikrývku na stranu evokující noční oblohu. Materiál 100% biobavlna, povlečení je na zip. Cena za dvoulůžko 799 Kč.

Jarní něha za okny

Zahrada

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám