Hlavní obsah

Přehlídka vánočních stromků našich čtenářů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vánoční svátky jsou příležitostí k setkávání s blízkými a přáteli. Pojďme se tedy společně vydat na virtuální návštěvu v domácnostech u vás, našich čtenářů. Po celý advent jste nám posílali snímky svých vánočních stromků a dnes nastal čas na jejich přehlídku.

Foto: Archiv čtenářů

Pojďme si společně prohlédnout přehlídku vánočních stromků našich čtenářů.

Článek

Příležitostí ke společnému pobývání s druhými lidmi je už druhým rokem poněkud méně. Tím důležitější je na blízké nezapomínat a najít si čas na to spojit se s nimi alespoň prostřednictvím moderních technologií. V našem případě prostřednictvím sdílených fotografií z vašich domovů.

Přijměte proto pozvání na návštěvu ke všem, kteří se rozhodli do naší vánoční přehlídky přispět a podělit se o něco z vánočního kouzla své domácnosti.

Každá rodina má nějakou tu tradici nebo rituál, který o svátcích dodržuje, a tak berme tuto přehlídku i jako příležitost dozvědět se o sobě navzájem něco nového, zajímavého.

Do nového roku si pak společně přejme, abychom se kolem stromečků živých, umělých nebo jen paletových, nazdobených váziček, anebo dokonce štaflí mohli za rok zase opět všichni setkat. Veselé Vánoce!

Reklama

Související články

Více přituhne a nasněží po Novém roce

Počasí s trvalejšími mrazy a vydatnějším sněžením se dostaví zřejmě až po Novém roce, vyplývá to z výhledu Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ)....

Výběr článků

Načítám