Hlavní obsah

Praktické držáky na sklenky, svíčky i knížky zpříjemní chvíle strávené v koupelně

Novinky, Kristýna Křížová

V dnešní době mnoho z nás tráví převážnou část svého volného času v klidu domova. Proč si tedy prostředí ještě více nezpříjemnit? V koupelnách k tomu dopomohou praktické držáky a nastavitelné podnosy, které prostor promění ve stylové spa.

Foto: Monsterzeug

Držák 3 v 1 slouží jako stojan na knížku, sklenice i na svíčku.

Článek

Sklo je v koupelně často náchylné k rozbití. Abychom o něj nezavadili, vyplatí se pořídit na stěny praktické držáky na sklenice. Díky nim se sklenice nepřevrhnou a v koupelně také uspoříme cenné místo okolo klasické vany.

Foto: Gyrofish

Nástěnný držák na sklenici ocení milovníci soukromé relaxace.

V hodně barevně výrazných koupelnách volte držáky v barvách obkladů, případně sáhněte po neutrálních tónech typu bílá, šedá či černá. Koupelna pak bude stále působit sladěným a vkusným dojmem.

Foto: Yellow Octopus

Držáky volte v závislosti na tvaru obalů a sklenic svých oblíbených nápojů.

Ti, kdo milují dlouhé koupele a rádi si během nich také přečtou knížku nebo časopis, mohou volit podnosy do vany s držáky na knížky. Díky nim zůstanou publikace suché a ruce volné. Koupel tak bude mnohem příjemnější.

Pokud zvolíte širší podnosy s nápaditým designem, pak poslouží i jako držák na sklenice či občerstvení.

Foto: Garden Trading, Einrichten design

Nastavitelné odkládací podnosy umožní servírování občerstvení ve vaně i odkládání hygienických pomůcek.

Abyste si v okolí vany vytvořili co nejvíc prostoru pro sebe, umísťujte co nejvíc hygienických pomůcek a dekorací na stěny. Na praktické držáky můžete zavěsit žiletky, na poličky umístit sprchové gely a šampony a okolí vany pak zůstane volné.

Foto: Yellow Octopus

Držák na holítka usnadní jejich skladování.

Ti, kdo milují relaxační atmosféru ve svitu svíček během koupele a chtějí se vyhnout nehodám, mohou zvolit nástěnné svícny. Efektně budou na stěnách vypadat i elektrické svíčky, které také vytvoří romantickou atmosféru.

Foto: Garden Trading, Heavenly Homes and Gardens

Nástěnné držáky na svíčky ušetří prostor okolo vany.

Pokud si chcete koupel ještě více zpříjemnit, nezapomeňte ani na rádia určená přímo do koupelen. Ti movitější pak mohou uplatnit i koupelnová zrcadla s vestavěnou miniobrazovkou a sledovat přímo z vany své oblíbené pořady.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám