Hlavní obsah

Pojízdné servírovací stolky zjednoduší podávání silvestrovských přípitků i pohoštění

Novinky, Kristýna Křížová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud si chcete během oslav Nového roku zjednodušit podávání sektu, chlebíčků a dalších dobrot, pak můžete využít jako praktického pomocníka servírovací stolek. Díky tomuto nábytkovému kousku můžete veškeré občerstvení připravit v kuchyni a pak ho rovnou najednou odvézt do obývacího pokoje nebo na terasu.

Foto: Audenza, Sweetpea a Willow

Servírovací vozík oceníte zejména na silvestra. Díky němu bude servírování sektu i chlebíčků i v malém prostoru jednodušší.

Článek

Volte nejlépe takové stolky, které mají madla umožňující stabilní převážení potravin. Stejně tak se vyplatí vybrat stolek s odolnými koly. Pokud potřebujete obsluhovat početnější rodinu, volte vozíky s několika patry, případně i modely s úložnými prostory.

V klasicky zařízených interiérech vsaďte na nesmrtelnou klasiku. Stolky s kovovou konstrukcí a prosklením ploch působí subtilně a vkusně. Držte se geometrických tvarů, které jen tak nevyjdou z módy.

Foto: Yellow Octopus, Artisanti

Servírovací stolky v art deco stylu jsou nadčasovou klasikou, která k tomuto stylu také neodmyslitelně patřila.

V modernějších interiérech není na škodu uplatnit stolky oblých tvarů. Nemusíte se bát ani výraznější barevnosti, dřevěné konstrukce, větších rozměrů a robustnějších tvarů.

Foto: Ella James, HolzDesignPur

Do minimalistických a moderních interiérů volte co nejjednodušší provedení.

Pojízdné stolky slouží i pro servírování snídaně do postele. Pokud je chcete využívat k tomuto účelu, volte ty, které umožňují vyjmutí jednotlivých pater a jejich uplatnění coby podnosů.

Pokud stolek nevyžíváte zrovna k servírování občerstvení, může sloužit i jako běžný nábytkový kus hlavně pro odkládání drobností. Uplatní se proto v obývacím pokoji i pracovně.

Foto: Lagoon, Lime Lace

Během roku může servírovací stolek sloužit podobně jako všechny ostatní odkládací stolky nebo police.

Stejně tak můžete servírovací stolky využít v koupelnách, ve kterých nemáte úložného prostoru nazbyt. Stolky se zlatými detaily se stanou i půvabným zpestřením a dodají jim na zajímavosti.

Foto: Idyll Home, Beaumonde

Servírovací stolek najde uplatnění i v koupelně. Nahradí police nad vanou. Potřeby si k vaně díky němu jednoduše přisunete.

Pokud chcete na silvestra coby hostitelé zazářit, věnujte pozornost i dekoracím interiéru. Světelné a papírové girlandy vám k tomu bezpochyby hodně pomohou.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám