Hlavní obsah

Světelné i papírové girlandy vytvoří slavnostní silvestrovskou atmosféru během chvilky

Novinky, tnk

Vykouzlit párty náladu a dodat interiéru šťávu můžete během pár minut za pomocí barevných girland. Ideální je kombinovat světelné a papírové dohromady a nebát se jejich vrstvení. Když jejich vzhled přizpůsobíte celkovému ladění interiéru, můžete si být jisti, že výzdoba přispěje k silvestrovskému veselí.

Foto: Ginger Ray (3x)

Girlandy vytvoří hravou i slavnostní atmosféru. Kombinujte je klasicky s balónky a lampióny.

Článek

Výhodou girland je, že udělají za celkem málo peněz hodně muziky. Papírové si můžete jednoduše vytvořit i sami. Stačí k tomu jen šňůra a pestrobarevný papír. Jejich vytváření si navíc užijí i děti, které mohou s výrobou snadno pomáhat.

Foto: Down that Little Lane, Sisters Guild

Skvěle vypadají i provléknutá barevná kolečka a trojúhelníky.

Při vytváření girland buďte vynalézaví. Právě na silvestra si můžete dovolit vytvářet i lehce kýčovité prostředí, které by jindy bylo celkem nevhodné. Nebojte se tak lesklých metalických barev, výrazných květinových vzorů i nevšedních prvků. Právě na konci roku totiž o výzdobě platí, že více je lépe.

Foto: Sisters Guild

Na girlandu můžete zavěsit libovolné vystřižené motivy a klidně i barevné vizitky.

Pokud se přeci jen chcete držet aktuálních trendů a chcete girlandy využívat i při jiných příležitostech, pak si pořiďte model s geometrickými vzory. Volte buď syté a výrazné barvy, nebo tóny bílé a bronzové, případně rose gold.

Foto: Rogue, Sisters Guild

Trendem jsou geometrické vzoru. Můžete si jich držet i dekorování místnosti určené k oslavě.

Dobře budou vypadat i girlandy ze střapců, které také nejsou na vlastní výrobu příliš náročné. Zdobit jimi můžete nejen strop, ale třeba i stolky s občerstvením, případně kuchyňskou linku, bar apod.

Foto: Ginger Ray

Různobarevné střapce vytvoříte i sami z papíru a zavěsíte na sňůru.

Vyplatí se kombinovat papírové girlandy s těmi světelnými, což oceníte po setmění. Tyto girlandy lehce osvětlí interiér, a přitom nechají vyniknout výhledům na ohňostroje. Jsou také ideálním prvkem pro osvětlení tanečních parketů a prostor určených pro zábavu po půlnoci.

Foto: The Contemporary Home, Beacon Lighting

Pokud chcete vytvořit decentní výzdobu, sáhněte po bezbarvé světelné girlandě v industriálním duchu.

Silvestrovskou výzdobu můžete také doladit drinky se speciálními dekorativními žertovnými brčky, která zpestří sváteční stolování. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám