Hlavní obsah

Neposedné děti zkuste zaujmout stoličkami ve tvaru zvířátek

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud máte děti, které chvilku neposedí, zkuste jim nabídnout zábavné stoličky ve tvaru beránka, tygra nebo mopse. Děti stoličky využijí jako sedací nábytek, ale i jako hračku a v některých případech i úložný prostor na knihy, časopisy nebo hračky.

Foto: einrichten-design.de, Novinky.cz

Stolička Bambi připomíná kolouška, děti osloví i kousek z DesignSupermarketu ve tvaru prasátka.

Článek

Inspirativními kousky jsou stoličky s vloženými tabulemi. Vytvořit je zvládne i šikovný kutil. Tyto stoličky si mohou děti samy dekorovat, a když vyrostou, stolička může v domácnosti fungovat bez tabule jako klasický kousek.

V dětském pokoji uplatníte i kvádrové stoličky s fotopotisky, které mohou v budoucnosti posloužit v pokoji mladších generací jako trendy odkládací stolek.

Foto: Novinky.cz, KSL Living

Zleva: stolička s tabulí, kterou je možné různě dekorovat a stolička s potiskem mopse.

Dětské stoličky z dřevotřísky se vyplatí volit s omyvatelnou úpravou, která usnadní údržbu. Skládací kousky s vnitřním úložným prostorem pak pomohou udržet v pokojích pořádek a v budoucnu poslouží jako zábavné krabice na nožičkách. Skládací stoličky navíc můžete jednoduše převážet.

Foto: Werkhaus Design + Produktion GmbH

Uvnitř zvířecích stoliček z kolekce Přátelé z robenky je prostor pro dětské knížky nebo hračky.

Z hlediska údržby jsou ale favoritem pro dětské pokoje stoličky z omyvatelného odolného plastu. Ideální kousky mají také zaoblené rohy, které jsou pro děti vhodné z hlediska bezpečnosti.

Foto: Magis, Novinky.cz

Stoličky Julian a Puppy jsou z omyvatelného materiálu.

Hmatové schopnosti dětí pomohou rozvíjet stoličky s kožešinami. Ty zapadnou i do moderních minimalističtěji řešených městských interiérů i do bytů zařízených v přírodním stylu. Alergici by se jim ale měli vyhnout nebo zvolit potahy z umělé kožešiny.

Foto: Green Wood Chairs

Huňatá stolička bude dětem připomínat ovečku.

Větší děti a milovníky nevšedního designu jistě pobaví i nedávno vzniklá kolekce stoliček inspirovaných sýrovým fondue od designéra Satsuki Ohata. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám