Hlavní obsah

Na obranu proti nudě si mladí manželé postavili romantickou pevnost

Novinky, Jana Nesvadbová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S nutností setrvávat doma v rámci karantény se vyrovnával a vyrovnává každý po svém. Snad všude bylo hlavním cílem se nějak zabavit, aby se člověk vyhnul nudě. Mladý manželský pár z Malajsie na to šel romanticky.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Malajsijský pár si v karanténě vybudoval v pokoji romantický přístřešek z dekVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Aby se mladý manželský pár v malajsijském Kuala Lumpuru zabavil během karantény, rozhodl se vytvořit si romantické prostředí hravým způsobem. Rozvzpomenul se na dětské hry a budování bunkrů a pevností s použitím všeho, co domácnost nabízí a vytvořil „dospěláckou” verzi pevnosti. Ta má ryze romantický charakter.

Jako střechu zvolili mladí manželé jednu přikrývku, na zem položili druhou, a z jiných částí bytu nanosili vše, v čem se cítí pohodlně. Nejenom sedací pytel, ale i televizi. A další svítidlo s výrazným stínítkem. V jistém smyslu slavnostního ducha obstaral řetěz s vánočními světly.

Dalo by se říci, že to není mnoho. Ale v době karantény, kdy jsou lidé zavření po většinu času doma v bytě, který už znají jako dlaň své ruky, jsou i takové malé přesuny a změny mnohdy lepší pro zabavení se a zpestření dní než nicnedělání.

Mladá Pařížanka ve svém malém bytě zažívá kvůli karanténě klaustrofobické chvíle

Tipy a trendy

Karanténa podpořila v mnoha lidech tvořivost

S nevelkou nadsázkou by se dalo říci, že karanténa v mnohých lidech probudila nejrůznější skryté talenty. Zatímco spousta lidí se už vrhla do napodobování slavných obrazů jen s pomocí toho, co mají doma, v Itálii a ve Španělsku se na balkonech hlavně zpívá.

Známá jsou například videa ze Španělska a tamních domácích cover verzí slavných hudebních klipů. V tomto směru k nejznámějším a patrně i nejpopulárnějším patří novodobý Freddie Mercury z balkonu alias Freddie balconero.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám