Hlavní obsah

Muž pomocí bezpečnostní kamery zachytil svou předělávku suterénu během karantény

Novinky, Jana Nesvadbová

Karanténa se pro spoustu lidí po celém světě stala celkem vítanou příležitostí, jak vylepšit svůj domov. Výjimkou není ani muž z amerického Kansasu, který volný čas strávil proměnou svého sklepa. Veškerou práci zachytil pomocí bezpečnostní kamery, kterou v suterénu umístil.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Tříměsíční karanténu využil Američan k přestavbě suterénuVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Také v americkém městě Independence ve státě Kansas dolehla na obyvatele karanténa, a tedy nutnost setrvávat převážnou většinu dní doma. Jeden z místních majitelů domů z nutnosti udělal výhodu a doma trávený čas využil k dlouho plánované proměně suterénu.

Ten, jak je vidno ze záběrů, původně sloužil jako herna, jejímž centrem byl stůl na ping-pong. Cílem bylo tento nijak zvlášť udržovaný prostor poněkud kultivovat a vytvořit zde společenskou místnost pro rodinu včetně herního prostoru pro potomstvo a nově postaveného dětského domečku pod schody.

„Nastavil jsem bezpečnostní kameru tak, aby pořizovala snímky kdykoli, když zachytí v místnosti pohyb. Tím jsem získal na 2500 fotografií, které jsem pak zkompiloval do časové smyčky zachycující tříměsíční projekt,” řekl autor záznamu zpravodajům agentury Newsflare.

Řemeslníci kvůli karanténě nedorazili. Šikovná Britka si koupelnu rekonstruovala sama

Tipy a trendy

S prací začal 16. března a po třech měsících měl konečně hotovo. Jak je z videa zřejmé, veškerou práci zvládl zcela sám, a tak se nelze divit jeho závěrečnému vítěznému gestu.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Proměňte starou půdu ve stylové bydlení

Půdní prostory mají své nezaměnitelné kouzlo. K proměně na vysněné bydlení tak přímo vybízejí. Aby vám však dobře sloužilo bez jakýchkoliv zádrhelů, je třeba...

Výběr článků

Načítám