Hlavní obsah

Křivé knihovny vytvářejí zvláštní efekty, které roztančí interiér

Novinky, Kristýna Křížová

Pokud strohý nudný interiér plný přímek a stabilního nábytku není nic pro vás, pak možná oceníte křivé knihovny, které dodají vašim stěnám dynamiku a rozpohybují prostor v bytě. Hudební fandové takové knihovny mohou využít jako úložné prostory na CD.

Článek

Knihovna s šikmo umístěnými policemi vytvoří ve vašem bytě zajímavé vizuální efekty. Prostor získá na dynamice a vy vytvoříte v bytě dojem pohybu. 

Aby byl dojem z interiéru dokonalý, doplňte pokoj stylovými dekoracemi ve stylu op-art, který s vizuálními optickými klamy rád pracuje. [celá zpráva]

Z křivé knihovny můžete udělat i dominantu vašeho pokoje či pracovny. Můžete ji nalakovat třeba na červenou barvu, která vás povzbudí k aktivitě a práci.

Skládejte k sobě různé díly, zkuste i experimentovat s různými policovými kousky. Pokud budou díly jinak barevné, tím lépe, dojem pohybu se tak ještě znásobí.

Křivé knihovny vyniknou v minimalistickém, jednoduše zařízeném interiéru. Pokud ji umístíte do stísněných prostor, vytvoříte dojem chaosu a neuspořádanosti.

Spirálovité točité knihovny jsou hitem roku

Velmi oblíbené jsou letos spirálovité knihovny s organickými liniemi. Knihy na nich drží speciální spony. Pobaví i náročného milovníka designu.

Žensky oblé linie vlnitých knihoven uberou interiéru na strohosti. Oproti klasickým knihovnám tak takové kousky dovedou interiér zútulnit a dodat mu na vlídnosti.

Malé vlnité knihovny oceníte i jako dekorace. Samotné budou vypadat jako ozdobné stuhy. Můžete je tak umístit jako pouhou ozdobu interiéru.

Nebojte se v interiéru experimentovat a vpusťte do něj pohyb. Křivé knihovny vám v tom pomohou a budou zajímavým ozvláštněním.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám