Hlavní obsah

Romantická rezidence na Fidži nabízí život v nefalšovaném ráji

Novinky, bok

Strávit líbánky na nějakém romantickém místě je snem mnoha novomanželských párů. Tím pravým tipem může být třeba nefalšovaný tropický ráj na Fidži. Pokud máte zájem, zdejší luxusní rezidence Lawedua na ostrově Wakaya, kde trávila líbánky i nejedna známá celebrita, je momentálně na prodej.

Foto: Profimedia.cz

Bok po boku se budou moci noví majitelé kochat výhledy do okolí.

Článek

Současná majitelka tohoto tropického ráje nabídla rezidenci do aukce, která proběhne 7. února. Lawedua, kde se na svatební cestě v roce 1994 zastavil například Bill Gates s manželkou Melindou nebo zde trávily líbánky známé osobnosti jako Michelle Pfeifferová, Jim Carrey či zpěvačka Celine Dionová, patří mezi pouhých pět soukromých nemovitostí na ostrově.

Foto: Profimedia.cz

Součástí rezidence je i soukromá pláž.

Foto: Profimedia.cz

Ze všech místností je výhled na moře.

Nefalšované hnízdečko lásky se nachází na 45 metrů vysokém útesu, pod kterým se rozkládá soukromá romantická pláž s bílým pískem. Dům nabízí naprosté soukromí, kdo by zatoužil po zábavě, může využít neméně luxusních služeb nedalekého pětihvězdičkového klubu, který nabízí jen ty nejlepší kulinářské speciality. Nechybí zde lázně a milovníci sportů si mohou zahrát golf či tenis.

Foto: Profimedia.cz

Všichni, kdo zde alespoň chívli zůstali, označují toto místo za skutečný ráj.

Foto: Profimedia.cz

„Určitě nepřeháním, když řeknu, že tohle místo je jedno z nejkrásnějších na světě. Je to jako soukromý ráj. A je součástí života naší rodiny. Tady jsme se do sebe s manželem zamilovali, tady jsme trávili líbánky, pokřtili jsme tu naše děti. Je to jednoduše kousek nebe na zemi,” uvedla pro server JustLuxe majitelka Mindy Stearnsová.

Foto: Profimedia.cz

Stávající nemovitost s několika budovami, která je mnohými architekty označována jako „tropický modernismus”, je rozdělena na dvě hlavní části.

Větší Rezidence 1 s domem pro hosty bude nabídnuta za vyvolávací cenu 13 miliónů dolarů (cca 260 miliónů korun), menší Rezidence 2 opět s domem pro hosty za cenu 7 miliónů dolarů (141 miliónů korun). Vydražit bude možné jak jednotlivé části, tak celý komplex.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám