Hlavní obsah

Leonardo DiCaprio prodává své plážové hnízdečko

Novinky, Bohumila Kunertová

Úspěšný herec Leonardo DiCaprio si na nedostatek rolí a s tím spojených financí nemůže rozhodně stěžovat. A do kapsy se mu možná přikutálí i další nemalá suma, tedy pokud se mu povede prodat plážovou rezidenci v Malibu, kterou v současnosti nabízí k prodeji za 23 miliónů dolarů (cca 452 miliónů korun).

Foto: Profimedia.cz

V prostorné kuchyni se jistě bude skvěle vařit.

Článek

Dům s úžasným výhledem na oceán koupil tento populární sedmatřicetiletý herec v roce 2002 za "pouhých" šest miliónů dolarů (cca 118 miliónů korun).

Foto: Profimedia.cz

Základem téměř všech místností je světlá výmalba.

Foto: Reuters

Leonardo DiCaprio je zaníceným ekologem.

Přes léto se nechal inspirovat jinými celebritami a tento neobývaný dům se sedmi ložnicemi a šesti koupelnami pronajímal za 150 000 dolarů měsíčně (2,9 miliónu korun), nyní se ho ale rozhodl zbavit úplně.

Foto: Profimedia.cz

Všechy pokoje mají dostatek přírodního světla.

Foto: Profimedia.cz

Dům na Malibu Colony Road v kalifornském Los Angeles nabízí i soukromou plážovou terasu, krb a samostatnou zahradu patřící k domu.

Foto: Profimedia.cz

K domu samozřejmě patří i vlastní terasa s přístupem na soukromou část pláže.

V rámci celého komplexu se jedná o několik budov. V hlavní budově, postavené v roce 1927, jsou čtyři ložnice, zbytek je v ostatních domech, které jsou koncipovány také jako hostinské. V nich se nachází například i tělocvična, promítací sál nebo soukromá pracovna.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám