Hlavní obsah

Office Park Nové Butovice se rozrůstá

Novinky, rai

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Office Park Nové Butovice bude bohatší o dalších více než 7000 metrů čtverečních kancelářských ploch s více než 60 parkovacími místy. To vše lze nalézt v budově C, která je čtvrtou fází výstavby administrativního komplexu v Praze 13.

Článek

Celkové investiční náklady na výstavbu budovy C dosáhnou zhruba 225 miliónů korun. Zdejší prostory nabízejí možnosti flexibilního řešení kanceláří „šitých na míru“ požadavkům jednotlivých nájemců. Ti budou moci využít např. klimatizaci s možností individuální regulace teploty.

Dále také nonstop bezpečnostní služby s kontrolovaným vstupem do budovy, nejmodernější bezpečnostní a protipožární systém, otevíratelná okna a nadstandardní kvalitu denního světla. Samozřejmostí jsou kovové stropní podhledy, telekomunikační sítě s využitím optických kabelů a vysokorychlostní výtahy.

Reklama

Související témata:

Související články

Základní kámen centra Trianon položen

Administrativní a obchodní centrum v Praze 4 nabídne moderní kancelářské prostory v atraktivní lokalitě s vynikající dopravní dostupností. V přízemí objektu...

Výběr článků

Načítám