Hlavní obsah

Máte doma psího fešáka? Přihlaste jej do soutěže Zlatá packa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte-li doma psího kamaráda, o němž nepochybujete, že je to ten nejkrásnější hafan na světě, máte příležitost přesvědčit o tom celé okolí. Právě pro vás a vašeho pejska je tu totiž nová soutěž o nejhezčího psa roku 2024 s přiléhavým názvem Zlatá packa. Účastí v ní navíc pomůžete i psům z útulků, kteří na svůj nový domov zatím čekají.

Foto: Seznam.cz

Začala fotosoutěž pro majitele a milovníky psů Zlatá packa.

Článek

Nová fotosoutěž webu ProŽeny.cz Zlatá packa je určená všem majitelům psů, pejsků i hafíků, kteří by se rádi světu pochlubili svým čtyřnohým kamarádem. Zapojit se ovšem mohou i všichni ostatní, kteří psy prostě milují. Už jen hlasováním pro vybraného favorita totiž pomohou nadačnímu fondu Psí naděje, jenž podporuje pejsky po celé republice.

Soutěž je rozdělena do dvou kol. V tom prvním přihlašovacím, které trvá do 19. dubna, mohou majitelé psů nahrát na stránky soutěže fotografii svého psího kamaráda s libovolným popiskem, který může jeho úspěch ještě více podpořit. Pozor, počítejte s tím, že text ani fotografie nelze dodatečně upravovat, proto buďte při výběru snímku i psaní textu velmi pečliví!

Varování pro váhavce: Snímky pejsků lze do soutěže nahrávat a tím přihlašovat skutečně jen do 19. dubna. Po tomto datu již další účastníky nelze do klání psích fešáků přidávat.

Svého pejska můžete přihlásit do fotosoutěže Zlatá packa zde.

Ve druhém kole, které potrvá od 19. do 30. dubna, proběhne hlasování. Do hlasování se může zapojit každý, tedy i ten, kdo s vlastním pejskem nesoutěží, nebo pejska vůbec nemá. Důležité ovšem je být přihlášeným uživatelem Seznam.cz. Pak už stačí si na stránkách fotosoutěže vybrat favorita a tomu přidělit svůj hlas. Hlasující takto mohou přidělovat jeden hlas každý den. Majitelé ověřených účtů přes MojeID nebo BankID mohou takto udělovat dokonce dva hlasy denně.

O co se hraje?

  • Výhra za první místo: poukaz v hodnotě 5000 Kč do Planeo Elektro, psí vodítko Seznam.cz, rozhovor s vítězem na webu Proženy.cz a památeční diplom
  • Výhra za druhé místo: poukaz v hodnotě 3000 Kč do Planeo Elektro, psí vodítko Seznam.cz a památeční diplom
  • Výhra za třetí místo: poukaz v hodnotě 2000 Kč do Planeo Elektro, psí vodítko Seznam.cz a památeční diplom

Na své si přijdou i pejsci z útulků

Neméně důležitá je ovšem doprovodná akce zaměřená na psy v útulcích. Za každý hlas věnuje Seznam jeden gram granulí nadačnímu fondu Psí naděje. To je organizace, která zřizuje útulky pro pejsky po celé republice.

Reklama

Související témata:
Zlatá packa

Výběr článků

Načítám