Hlavní obsah

Zručný student si postavil na zahradě malou horskou dráhu

Všude po světě se najdou zruční kutilové, kteří dokážou vlastními silami vytvořit dílo, které potěší mnohdy nejen je, ale i další lidi okolo. Jedním z nich je i teprve šestnáctiletý student Samson Trechak, který si na zahradě postavil malou horskou dráhu.

BEZ KOMENTÁŘE: Student si postavil na zahradě horskou dráhuVideo: Caters News/Jessica Trechak, AP

 
Článek

Samson Trechak z amerického New Jersey začal plánovat svou horskou dráhu koncem roku 2020. Dá se tak tipovat, že i za jeho výtvorem stála prvotně možná snaha nějak se zabavit v době přísných koronavirových opatření.

Součástí jednotlivých fází výstavby bylo podrobné měření a testování, aby vše bylo podle jeho představ. Každou z fází si rovněž natáčel na video.

Děda vytvořil na terase pro svého vnuka hokejové hřiště

Tipy a trendy

První finální výtvor mu zabral zhruba pět měsíců. S ním ale nebyl zcela spokojen, a tak se nakonec po čase dočkal i několika vylepšení.

Hotovou dráhu, kterou pojmenoval Black Stallion (Černý hřebec), si nakonec užívá nejen on. Zpřístupnil ji všem z okolí, kteří se nebojí ji vyzkoušet. A jak ukazuje video, zájem o projížďku nebyl zrovna malý.

Architekt a nadšený skateboardista si postavil dům, jehož součástí je U-rampa

Tipy a trendy

Anketa

Chtěli byste na zahradě podobnou dráhu?
Ano, to by bylo moc prima
28,6 %
Ani náhodou
59,1 %
Nemáme zahradu
12,3 %
Celkem hlasovalo 1463 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám