Hlavní obsah

Ricky Martin se nemůže zbavit své vily na floridském pobřeží

Novinky, Veronika Hušková

Ševče, drž se svého kopyta, praví lidové rčení, kterým by se měl řídit i zpěvák Ricky Martin. Konkrétně by se měl držet žhavých rytmů a nepouštět se už do obchodu s realitami. Jeho poslední pokus s prodejem vily na floridské Golden Beach totiž dopadl nevalně.

Foto: Profimedia.cz

Vila, kterou už přes rok prodává populární zpěvák Ricky Martin

Článek

Dům ve španělsko - středomořském stylu na floridské Golden Beach koupil populární zpěvák v roce 2007 za neuvěřitelných 16,25 miliónu dolarů (cca 308 miliónů korun). Ani ne o šest měsíců později se však vila znovu objevila v nabídce realitních kanceláří. Tentokrát však za 22,5 miliónu dolarů (cca 427 miliónů korun)!

Foto: Profimedia.cz

Ricky Martin požaduje za dům neuvěřitelných 19,2 miliónu dolarů.

Ricky Martin si k původní ceně tedy odvážně přihodil skoro čtyřicet procent. Jenže se bohužel přepočítal. O jeho přechodné bydliště nikdo neprojevil vážný zájem. Letos proto zpěvák trochu slevil a vilu prodává za 18,9 miliónu dolarů (359 miliónů korun). I tak je ale prý dům stále nejdražší v oblasti.

Uvidí se tedy, zda vila na jedné z nejžádanějších floridských adres na Ocean Boulevard najde nového majitele. Ten si na nedostatek pohodlí jistě stěžovat nebude.

Foto: Profimedia.cz

Bazén je jen malý kousek od soukromé pláže.

Rezidence stojí v jedné z nejluxusnějších soukromých přímořských čtvrtí, které 24 hodin denně hlídá soukromá ochranka, což zahrnuje i hlídkování na pláži. Ano, k vile totiž patří i soukromá pláž, která je dlouhá zhruba 33 metrů. Jinak samozřejmě nechybí bazén nebo lázně.

Foto: Profimedia.cz

Kuchyně pro gurmány

Dům nabízí pět ložnic a celkem sedm koupelen. Nechybí v něm moderní kuchyně a místnost pro rychlejší stravování ani formální luxusní jídelna propojená s obývacím pokojem, ložnice s dámskou i pánskou koupelnou a terasa s úžasným výhledem.

Foto: Profimedia.cz

Dům má celkem pět ložnic.

Foto: Profimedia.cz

Jedna ze sedmi koupelen, které v domě jsou.

Obývací pokoj má dvojitou výšku, mramorové podlahy i krb a velká francouzská okna.

Foto: Profimedia.cz

Obývací pokoj má dvojnásobnou výšku, podlahy i krb jsou z mramoru.

Naštěstí na rychlém prodeji vily není zpěvák Ricky Martin nijak závislý. Může totiž v klidu bydlet ještě v domě v New Yorku, Puerto Riku či na soukromém ostrově u pobřeží Rio de Janeira.

Foto: Profimedia.cz

Normální televize by se sem jaksi nehodila...

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám