Hlavní obsah

Herečka Nicole Kidmanová bydlí v luxusním apartmá s výtahem pro auto

Novinky, Bohumila Kunertová

Půvabná velmi úspěšná australská herečka a zpěvačka Nicole Kidmanová si rozhodně nemůže stěžovat na nedostatek pracovních nabídek, s čímž souvisí i velmi dobré finanční ohodnocení. Nikoho tedy ani moc nepřekvapí, že si spolu s manželem Keithem Urbanem koupili luxusní apartmá na Manhattanu.

Foto: Profimedia.cz

Moderní soukromý výtah vyveze vozidlo do příslušného patra přímo k majiteli, vůz tak máte stále pod kontrolou.

Článek

Nové přepychové hnízdečko o rozloze přes 300 metrů čtverečných vyšlo hvězdný pár na 10 miliónů dolarů (cca 193 miliónů korun). Pro pohodlí a komfort nových obyvatel jsou zde tři ložnice, tři koupelny a dvě velké lodžie, které skýtají úžasné výhledy do okolí. Hlavní obytné prostory jsou situovány do horního patra. Hlavní obývací pokoj o rozměrech 6 x 6,5 metru nabízí výhled na řeku Hudson.

Foto: Profimedia.cz

Splněným snem může být také kombinace moderní kuchyně s jídelní místností, veškeré doplňky jsou zde z teakového dřeva. Za kuchyní a jídelnou se pak nachází pracovna a ložnice s rozlehlou šatnou, k tomu náleží koupelna vybavená nejmodernějšími prvky.

Foto: Profimedia.cz

Do spodního patra je přístup po dřevěném schodišti. Prosklená stěna, jejíž část se dá otevřít jako klasické okno, pak nabízí ničím nerušené výhledy. Nachází se zde i hostinský pokoj, který je přímo spojen s menší koupelnou. V hlavní ložnici jsou pak k dispozici velké šatní skříně, soukromá převlékárna a koupelna, kde nechybí například zrcadla z leptaného skla, velký sprchový kout a volně stojící žulová vana.

Foto: Profimedia.cz
Foto: Profimedia.cz

Mezi největší zajímavosti celého komplexu ale jistě patří soukromá garáž spolu s výtahem, který vyveze vašeho motorového miláčka přímo do patra, ve kterém bydlíte. Stačí tak jen naskočit do vozu, sjet výtahem do přízemí a můžete vyrazit za zábavou.

Foto: Profimedia.cz

Všichni obyvatelé komplexu mají dále nepřetržitě k dispozici lobby, chladírenské skladovací prostory na potraviny, fitness a lékařské centrum ve druhém patře.

Foto: Profimedia.cz

Nicole Kidmanová s manželem Keithem Urbanem na předávání cen Country Music Awards

Mezi další slavné osobnosti bydlící v komplexu patří například módní návrhář Domenico Dolce, který za dvě apartmá zaplatil v přepočtu téměř 570 miliónů korun (29,5 miliónu dolarů).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám