Hlavní obsah

Luxusní šestipatrová vila připomíná slavný Titanic

Novinky, nes

Jestliže se chystáte do Los Angeles a máte v plánu nocovat na nějaké lepší adrese, pak určitě zaměřte svou pozornost do Bel Air, což je čtvrť svou úrovní srovnatelná s nedalekými a o trochu slavnějšími Beverly Hills. K pronájmu tam nabízejí skvost jménem „Villa Titanic“, což je luxusní šestipatrová vila, vystavěná ve tvaru slavné zámořské lodi. Abyste nekupovali zajíce v pytli, podívejte se s námi, jak by vypadalo vaše ubytování.

Foto: Profimedia.cz

Villa Titanic

Článek

Interiér vily je zařízen velice nákladně a je to patrné na každém kroku. Pro dlažbu a obklady byly použity různé druhy kamene – od žuly a vápence až po onyx a mramor. Každé podlaží má svůj vlastní nezaměnitelný styl.

Foto: Profimedia.cz

Terasám vily se říká stylově paluby...

Nejvyšší patro je hlavním společným prostorem pro obyvatele vily. Funguje často jako diskotéka, jeho plocha činí 93 m2 a je zařízena ve stylu Art deco. Nachází se zde špičkově vybavená kuchyně, jídelna a tři oddělené obývací místnosti. Hlavní z nich je osazena obří plochou obrazovkou a nabízí spoustu místa k pohodlnému sezení. Ostatní dva pokoje jsou zařízeny tak, aby si návštěvníci mohli užívat dechberoucích panoramatických pohledů na Los Angeles.

Foto: Profimedia.cz

Všechny místnosti jsou opatřeny obrovskými, dvojitě prosklenými okny umožňujícími nekonečné výhledy na město a do kraje.

Dvě patra zabírá šestice ložnic, z nichž každá má svou koupelnu. K hlavní ložnici příslušejí dvě koupelny, dámská a pánská. Obě jsou zařízené v řeckém stylu a se spoustou volného prostoru. Tato ložnice má i svou vlastní „obývací část“, opět vybavenou velkoplošnou obrazovkou.

Foto: Profimedia.cz

Každé z pater je zařízeno ve svém vlastním jedinečném stylu.

Další dvě patra jsou organizována v loftovém stylu a jejich zaměření je především zábavné a rekreační. Je zde kulečníkový salonek, televizní salonek a další společenská místnost s nádhernými výhledy na město. Spodní část loftu je zařízena plně vybaveným barem, kuchyní, vinným sklepem a velkým společenským prostorem, který pak pokračuje na hlavní „palubu“ s 46metrovým bazénem. Jeho vody jsou podmalovány LED osvětlením, jež za nocí mění barvy.

V nejspodnějších patrech vily jsou garáže pro deset vozů.

Foto: Profimedia.cz

Vnější podobou vily s Titanicem to to rozhodně nekončí. Také interiér sídla se v mnoha směrech i v mnoha detailech odkazuje na známou zaoceánskou loď.

Vila je ceněna nejen díky nádherným výhledům na město, ale také jako rezidence nabízející spoustu zábavy. Pronajímají si ji jak soukromníci, tak firmy, které se snaží ohromit své obchodní partnery. O tom, že nejde o levnou záležitost, není asi pochyb. Jedna noc ve vile vyjde na 3695 dolarů plus 14 % daň, tedy celkem 82 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Hlavní ložnice ve vile

V posledních dnech vila hostila mládence z britsko-irské skupiny One Direction, kteří zde strávili jeden týden během svého amerického turné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám