Hlavní obsah

Kylie Minogue prodává usedlost na australském ostrově

SYDNEY

Australská popová hvězda Kylie Minogue se rozhodla prodat luxusní usedlost se 100 hektary pozemků na ostrově u pobřeží Melbourne, kde před třemi lety nalezla útočiště během léčby rakoviny prsu, uvedla v pátek australská média. Nemovitost je známá jako Beauciel, což v překladu znamená nádherná obloha, a název sám svědčí o výjimečnosti sídla.

Článek

Prvotřídní venkovské sídlo na ostrově French Island je vzdáleno dvě hodiny lodí od Melbourne a budoucí kupec získá za cenu dvou milionů australských dolarů (asi 31 miliónů Kč) kromě domu i ovocnou a zeleninovou zahradu a zadarmo i spoustu medvídků koala.

.: Interiér venkovské usedlosti, kterou Kylie Minogue prodává.

Nemovitost se může pochlubit čtyřmi ložnicemi, dvěma koupelnami, velkou venkovskou kuchyní a překrásným výhledem na zátoku.

Devětatřicetiletá zpěvačka koupila dům údajně za 400 000 australských dolarů a utratila za jeho proměnu v sídlo ve francouzském stylu jeden milión dolarů. Sám ostrov čítá 80 obyvatel a není zde zavedena tekoucí voda, elektřina ani plyn a rezidence tedy čerpá elektřinu výhradně z ekologických zdrojů - slunce a větru.

.: Kuchyně usedlosti.

Minulý týden se nemovitost objevila na seznamu usedlostí k prodeji u firmy Hocking Stuart a počáteční cena se pohybuje mezi 1,8 - 2 milióny australských dolarů, přičemž zájemci se mohou hlásit až do 28. března.

Reklama

Související témata:

Související články

Bydlení podle malíře Pavla Vavryse

Že má malíř vysoké nároky na estetickou stránku i svého venkovského stavení je jasné. Ale že si sám navrhne a postaví třeba i krb, to už tak samozřejmé není....

Vinohradské bydlení Jana Přeučila

Herec Jan Přeučil žije v bytě na Vinohradech čtyřicet let. Neměnil by. Stejně jako jeho životní i umělecká partnerka - loutkoherečka Eva Hrušková, první...

Výběr článků

Načítám