Hlavní obsah

Žena protestovala na šanghajském autosalonu, postavila se na vystavenou teslu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Majitelka vozu značky Tesla vylezla na Model 3 vystavený na šanghajském autosalonu, aby vyjádřila svou nespokojenost s údajně vadnými brzdami.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Žena v tričku s nápisem, který lze podle zdrojů zahraničních médií přeložit jako „brzdy auta nefungují”, vylezla na vystavený vůz a křičela hesla spojená s problémem do té chvíle, než ji bezpečnostní služba vyvedla.

Než zahájila svůj protest, vysílala živý přenos u stánku Tesly na sociálních sítích. Ochranka se pokusila skrýt zprávu na jejím tričku pomocí deštníků.

Bloomberg poukazuje na to, že Tesla si ženy je vědoma už z dřívějších sporů. Majitelka automobilu z Henanu „je všeobecně známá tím, že opakovaně protestovala proti problému s brzdami společnosti Tesla,“ uvedla automobilka.

Žena tvrdí, že brzdy jejího Modelu 3 selhaly a čtyři její rodinní příslušníci byli při nehodě téměř zabiti, informoval web Shine News minulý měsíc. Tesla však uvedla, že dle získaných údajů brzdné a nouzové výstražné systémy u automobilu, jedoucího rychlostí téměř 120 kilometrů za hodinu, fungovaly správně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám