Hlavní obsah

Volkswagen ukázal omlazený touareg těsně před premiérou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Premiéra Volkswagenu Touareg po modernizaci je naplánována na 24. května. Dva dny před plným odhalením ale Volkswagen sdílí potemnělé video, které o změnách na exteriéru ukazuje v podstatě vše.

Foto: Volkswagen

Volkswagen Touareg

Článek

Po fotografiích maskovaných prototypů z testování za severním polárním kruhem Volkswagen pomyslně stahuje plachtu z modernizovaného touaregu, byť středeční plné odhalení ještě neproběhlo.

Ze záběrů je patrné, že Volkswagen Touareg, který byl v současné generaci představen před pěti lety, dostane například svítící horizontální LED lištu přes celou příď, podobně jako novější zbytek portfolia.

Foto: Volkswagen

Pro srovnání: Současný Volkswagen Touareg třetí generace před modernizací

Nové jsou i světlomety kolem lišty s více než osmatřiceti tisíci LED, které jsou schopné promítáním na vozovku navádět auto do jízdního pruhu. S faceliftem dorazí i nová nabídka kol, největší budou jednadvacetipalcová.

Jisté inovace, především v technologiích, se očekávají i uvnitř, novinky v interiéru ani technice však zatím nejsou potvrzeny. Malé zemětřesení na vrcholu nabídky, kdy vznětový osmiválec nahradila verze R s plug-in hybridním zážehovým šestiválcem, však proběhlo ještě před faceliftem.

Více se dozvíme až během středečního odhalení.

Volkswagen Polo GTI slaví 25 let speciální edicí

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám