Hlavní obsah

V Praze i v Brně začínají motocyklové výstavy

Na brněnském výstavišti ve čtvrtek začíná tradiční motocyklový veletrh Motosalon. Vystavuje na něm podobně jako v minulých letech stovka firem. V Praze na Výstavišti se koná ve stejné dny veletrh Motocykl.

Foto: Motosalon Brno

Zahájení Motosalonu vloni, i letos dorazí jezdec Karel Abraham.

Článek

Nově návštěvníci v Brně uvidí značky Kawasaki, Suzuki nebo Ducati. Zástupci Veletrhů Brno očekávají, že na čtyřdenní akci přijde 45 tisíc lidí. Pořadatelé Motosalonu lákají návštěvníky i na testovací jízdy. Lidé si mohou vyzkoušet skútry či motocykly vyšších kubatur. Vyjíždět mohou i mimo areál a na brněnský automotodrom. Dopředu se ale musí zaregistrovat na webu Motosalonu.

Ve stejném termínu pořádá společnost Incheba v Praze-Holešovicích konkurenční veletrh Motocykl. Stánek budou na výstavě mít vedle Ducati i Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Harley-Davidson, MV Agusta, Husqvarna, obnovený Indian nebo Benelli. Velká část bude tradičně věnovaná soutěžní expozici přestaveb Bohemian Custom, kde se utkají unikátní stroje v sedmi kategoriích. Na Bohemian Custom se představí i tuzemské motorkářské kluby včetně Hells Angels.

Přestavby se letos objeví i na brněnském Motosalonu, který pod názvem Custom Culture nabídne dvě desítky strojů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám