Hlavní obsah

Zběsilé průhledné ráfky

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuning u mnohých lidi začíná u ráfků. Jejich tvary a velikosti jsou dnes různé, lze zakoupit i takové speciality, jako vícebarevné ráfky, s diamantovým obložením, se stojícími středy... Ale průhledné ráfky tu ještě nebyly.

Článek

D'Vinci Forgiato Radurra jsou ráfky, které nenechají nikoho na pochybách, co že je za nimi. Odhalí prostě všechno. Jsou totiž vyrobeny z totálně transparentního polykarbonátu. Ten je sice pevný, ale nemůže být použit v klasickém tvaru ráfků, protože zase tolik nevydrží. Plocha ráfku je tak naprosto rovná a hladká, bez jakýchkoli narušení, což zlepšuje i průhlednost.

Kdo by chtěl tyto ráfky mít na svém voze, ten musí mít skutečně nové kotouče bez špíny, protože při jízdě se ráfek zevnitř zašpiní a nejde umýt. Také chlazení kotoučů musí být zajištěno jinými vstupy, než ráfky. Zájemci se však budou muset rozjet do USA, nebo napsat výrobci, zda by jim neposlal čtyři kusy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám