Hlavní obsah

Tuneři si vezmou do parády nejmenší auto Opelu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilový tuning v podání značky Irmscher je zajímavý. A bude ještě víc. Sice půjde o úpravu miniaturního Opelu Adam, ten se ale změní k nepoznání.

Foto: Irmscher

Irmscher Opel Adam

Článek

Irmscher připravuje totiž jakousi vzpomínku na dobu, kdy Walter Röhrl startoval s Opelem Ascona A na soutěžích. Je pravda, že výběr padl na zvláštní auto – model Adam, tedy nejmenší vůz značky Opel. Ale podle nás to, co z něj chtějí udělat, bude více než zajímavé.

Pod kapotou bude přeplňovaná čtrnáctistovka, která v sériové verzi nabízí 110 kW (150 koní). Tady bude naladěna na 125 kW (170 koní). To nejsou žádné velké změny, hlavní roli totiž bude při úpravách hrát vzhled.

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Opel Adam

Řeč je třeba o ohromných blatnících, ve kterých budou usazena kola s rozměrem 8x19 palců. Změny se dotknou kromě blatníků také prahů, nárazníků či kapoty. Kombinace žluté a zelené barvy bude také moc pěkná.

A pozornosti neujde ani interiér. Dostanou se sem sportovní sedadla, obšití kůží v retrostylu či sportovní volant.

Pokud bude nové auto, které představí firma tento rok, jen z poloviny pěkné jako zveřejněná skica, pak to bude paráda. Co říkáte?

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Opel Adam

Anketa

Dejte známku této úpravě Opelu Adam
1
81,1 %
2
5,5 %
3
3,6 %
4
2 %
5
7,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 815 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám