Hlavní obsah

Je libo ostrý terénní pick-up od BMW? Ilustrátor takový vůz navrhl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australanům a jistě i Američanům by se něco takového asi velmi líbilo, ale v případě BMW X5 M Competition Pick-up jistě zůstane jen u této maďarské ilustrace.

Foto: BMW

Modernizované BMW X5 M Competition

Článek

Automobilka BMW vyrábí auta ve spoustě různých karoserií, z nichž některé sama vymyslela. Co ale nevyrábí, je terénní pick-up. Maďarskému automobilovému ilustrátorovi to očividně přišlo líto, a tak jeden vytvořil.

Nutno ovšem dodat, že to „terénní“ není tak úplně přesné, neboť za základ použil BMW X5 M Competition, které nedávno prošlo modernizací. Navzdory zaměření tohoto auta, které opravdu nemá jezdit terénem ani vozit dělníky, je X-Tomiho výtvor skutečně užitkovým autem, nikoliv rodinným vozem s korbou - je totiž jen dvoumístný. Od B-sloupků dozadu je už jen korba.

Nemusíme asi vysvětlovat, že se jedná skutečně jen o ilustraci, že BMW takovéto auto nevyrobí. Na druhou stranu, Mercedes-Benz se svou třídou G s korbou měl docela slušný úspěch, takže nikdy neříkej nikdy.

Elektrifikace BMW M pokračuje. Nejostřejším X5 a X6 přibyl malý elektromotor

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám