Hlavní obsah

Black and white. Honda má limitovanou edici sportovního Civicu Type R

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonská automobilka právě představila dvě speciální edice svého modelu Civic Type R. Jejich názvy Black Edition a White Edition říkají vše a popravdě řečeno, mnoho nového nepřináší.

Foto: Honda

Honda Civic Type R Black Edition

Článek

Nová edice přináší jen drobné změny. Zákazník auto dostane buď v bílé, nebo černé barvě. Nové jsou pak červené prvky na předním i zadním spoileru a dále  provedení krytů zpětných zrcátek a bočních křídel spoileru. U obou verzí jsou lakované v nové metalické barvě Rally Red.

U Black Edition jsou přední spoiler, boční prahy, zadní difuzor a 19palcová kola z lehké slitiny provedeny v lesklé černé barvě. Zbytek vozu je pak lakován černou perleťovou barvou Crystal Black Pearl. U verze White Edition zůstal zachován lesklý černý zadní difuzor, ale přední spoiler, prahové lišty a kola jsou společně se zbytkem karoserie sladěny v bílé barvě nazvané Honda Championship White.

Foto: Honda

Honda Civic Type R White Edition

Uvnitř pak najdete červené orámování výdechů klimatizace a sedadla čalouněná černou tkaninou. Objednávat je novou edici možné již nyní, v Česku pořizovací cena činí 982 800 korun a v ceně dostanete i výbavu „navíc”. Základ začíná na 879 900 korunách.

Náš test Hondy Civic Type R ze závodního okruhu v Sosnové najdete zde. [celá zpráva]

Foto: Jan Handrejch, Právo

Honda Civic Type-R

Anketa

Kterou edici Hondy Civic Type R byste si raději koupili?
Bílou
33,6 %
Černou
66,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 405 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám