Hlavní obsah

Třináctiletý Kanaďan zdemoloval nové lamborghini

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teprve ve třinácti letech usedl za volant Lamborghini Huracán. Jízda v deštivé noci skončila totální škodou na zánovním supersportu.

Foto: Policie West Vancouver

Zdemolované lamborghini po nehodě

Článek

Policie v kanadském West Vancouveru uvedla, že jízda třináctiletého mladíka v lamborghini skončila nehodou, která podle pojišťovny znamenala totální škodu.

Ve středeční tiskové zprávě policie uvedla, že byla minulý týden povolána k hlášení o nehodě a našla Lamborghini Huracán těžce poškozený v příkopu.

Na místě se nikdo nenacházel, policisté proto zahájili pátrání. Později uvedli, že ve spolupráci s majitelem vozidla se jim podařilo vypátrat třináctiletého řidiče, který se přiznal, že s sebou vzal na projížďku kamaráda. Mladík také přiznal, že nebyl schopen ovládat auto ve tmě a dešti.

Chris Bigland z místní policie řekl pro CTV News, že lamborghini bylo na prodej a zdá se, že majitel svěřil klíče teenagerovi. „Naši vyšetřovatelé se domnívají, že registrovaný majitel si nebyl vědom skutečného věku řidiče ani toho, že nebyl držitelem řidičského oprávnění,“ dodal Bigland.

Mladistvý byl podle zákona o motorových vozidlech obviněn z překročení rychlosti, nezdržení se na místě nehody a řízení bez řidičského oprávnění.

Auto z kolony vybočilo přímo před rozjetý autobus, děsivou nehodu v Británii zachytila kamera

AutoMoto

V Polsku bude možné opilým řidičům zabavit auto

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám