Hlavní obsah

The Grand Tour se vrací, Sand Job vezme diváky na cestu do Dakaru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trojice známých moderátorů se v předposledním dílu The Grand Tour vydá ve stopách slavného závodu Paříž–Dakar. Premiéra proběhne 16. února na Amazon Prime Video.

Foto: Amazon Prime Video

The Grand Tour: Sand Job

Článek

Slavná trojice moderátorů, dobrodruhů a milovníků automobilů je zpátky na scéně. Jeremy Clarkson, James May a Richard Hammond se chystají na předposlední dobrodružství v rámci svého motoristického pořadu The Grand Tour, které tentokrát dostalo podtitul Sand Job.

V nové epizodě se vydají po stopách slavného závodu Rally Paříž–Dakar, místo speciálně postavených závodních strojů ale zvolí upravené sportovní automobily. Jeremy si zvolil Jaguar F Type V6, Richard rovněž vsadil na britský stroj, Aston Martin Volante V12, a James si vybral italské maserati.

Jejich cesta začne v západoafrické Mauritánii, odkud se přes Saharu vydají do Senegalu a slavné cílové rovinky na pláži v Dakaru. Po cestě je čeká mnoho výzev a nástrah, včetně překonání otřesných silnic. Na cestu se navíc vydají s vlastní cisternou s palivem, kterou musí za každou cenu ochránit.

Během cest se potkají s nejdelším vlakem na světě, který přepravuje železnou rudu, a budou muset překonat řeku, přes kterou nevede most. Navíc nebude chybět ani nepříjemnost v podobě minového pole.

Foto: Amazon Prime Video

Na cestu Afrikou se slavná trojice vydá opět dost neobvyklými automobily.

Zveřejněná ukázka naznačuje, že se diváci opět mohou těšit na specifický druh humoru a nádherné záběry z africké divočiny. Údajně by se mělo jednat o jedno z nejakčnějších dobrodružství, za kterým se populární trojice zatím vydala. Premiéra nového dílu je naplánována na 16. února a opět bude dostupný na Amazon Prime Video.

Foto: Amazon Prime Video

Budou si muset poradit i s překonáním řeky, přes kterou nevede žádný most.

Únava i elektromobily. Jeremy Clarkson zmínil důvody konce The Grand Tour

AutoMoto

Reklama

Výběr článků

Načítám