Hlavní obsah

Takhle zní nová Toyota Supra. Odhalena bude v Detroitu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je tomu sedm let, co BMW a Toyota ohlásily partnerství na vývoji sporťáku. V Německu vzniklo nové BMW Z4, v Japonsku to má být pátá generace Toyoty Supra. Do kompletního odhalení zbývá necelý měsíc.

Takhle zní šestiválec nové Toyoty SupraVideo: Toyota

 
Článek

Nová Supra je toužebně očekávaná zejména fanoušky tuningové scény, protože tam byla čtvrtá generace tohoto vozu jednou z největších legend. A aby Toyota příznivce řádně nažhavila, poslala do světa krátký klip.

Auto na něm sice pořádně nevidíme, ale můžeme si poslechnout zvuk jejího třílitrového řadového šestiválce. Zní vážně hezky, ovšem zda to bude jediný motor v nabídce, anebo vrchol, si musíme počkat do Detroitu.

Samozřejmě je na místě otázka, jestli bude odhalení skutečně překvapením. Na internetu se v minulém týdnu objevila - a byla široce sdílena - fotografie, na níž je údajně vidět finální sériová verze nové Supry.

Tato fotka - ukazuje-li skutečné auto - odhaluje jen příď vozu, stále z ní nevíme nic o zbytku, interiéru či detailech techniky. Do detroitského autosalonu už však zbývá jen necelý měsíc.

Reklama

Výběr článků

Načítám