Hlavní obsah

Soutěž o sadu letních pneumatik Goodyear DuraGrip

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaro už začalo nejen podle kalendáře, nastává tak čas na výměnu zimních pneumatik za letní. Ti z vás, kteří používají pneumatiky o rozměru 175/65 R14 jistě potěší i možnost přijít zdarma k sadě pneumatik Goodyear DuraGrip. Stačí správně odpovědět na tři soutěžní otázky.

Článek

Soutěž o letní pneumatiky Goodyear DuraGrip potěší především ty, kteří vlastní jeden z mnoha zahraničních automobilů, obouvající požadovaný rozměr. Mezi ně patří téměř všechny malé vozy, jako je Peugeot 206, Opel Corsa, VW Polo či Toyota Yaris.

Většina vlastníků takového vozu dá jistě za pravdu konstruktérům, kteří přišli na to, že nejvíce najetých kilometrů se nastřádá v městském provozu. Proto byla nová pneumatika DuraGrip konstruována přesně tak, aby vyhovovala městskému provozu. Dobře tlumí nerovnosti, kvalitně odvádí vodu i při nízkých obvodových rychlostech a samozřejmě má vysoký kilometrový proběh. Ostatně nedávno se tato pneumatika představila na našem trhu. [celá zpráva] Více o pneumatikách Goodyear si můžete přečíst na stránkách www.goodyearpneu.cz.

Ale abychom odměnili víc soutěžících, druhý vylosovaný dostane čtyřicet lahví nealkoholického piva Budweiser Budvar a třetí vylosovaný si nealkoholických piv odnese dvacet.

Soutěžní otázky:
1) V jakém roce vznikla společnost Goodyear Tire Rubber Company?
a) 1898
b) 1905
c) 1921
2) V jakém roce byla vyrobena 1 000 000 000. pneumatika Goodyear?
a) 1963
b) 1982
c) 2003
3) Jak se jmenuje revoluční technologie společnosti Goodyear, která umožňuje po defektu pneumatiky nebo úniku tlaku z pneumatiky pokračovat v jízdě dalších až 80 km?
a) RunOnFlat
b) FlatTire
c) TireOnFlat

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo správně zodpoví soutěžní otázky a odešle je do 12.4. 2007 na e-mailovou adresu: autosoutez@novinky.cz . Výherci budou o výhře informováni zaslaným e-mailem, a to na adresu, z níž soutěžící pošle svou odpověď. Losování proběhne 16.4. 2007.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám