Hlavní obsah

Škoda Yeti se představí na autosalonu v Dillí

Novinky, Martin Žemlička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indie je pro Škodu důležitý trh, i když na něm od svého vstupu prodává v průměru pouze deset tisíc aut ročně. Na lednovém autosalonu v Dillí se představí kompletní modelová nabídka (s výjimkou Roomsteru), indickou premiéru si odbude model Yeti.

Foto: maž, Novinky

Škoda Yeti

Článek

Na mezinárodním autosalonu v Dillí, jenž se koná v lednu, uvede Škoda v indické národní premiéře model Yeti, své první SUV (sportovně-užitkové vozidlo). V expozici se dále představí model Fabia (včetně verzí Fabia Sportline a Fabia GreenLine) a současná Octavia, v Indii nabízená pod označením Laura.

Foto: maž, Novinky

Škoda Octavia 1,4 TSI

Od listopadu 2001, kdy vstoupila značka Škoda na indický trh, se na tomto trhu prodalo zhruba 80 000 vozů. V současné době Škoda v Indii nabízí čtyři modelové řady – Fabia, Octavia (v Evropě Octavia Tour), Laura (v Evropě Octavia druhé generace) a Superb.

Škoda India v současné době disponuje sítí 62 dealerství. Produkční kapacita montážního závodu v Aurangabadu s rozlohou 300 000 m2 činí 30 000 vozů ročně.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám