Hlavní obsah

Renault ukazuje Hippie Caviar Motel, obytné elektrické kangoo

Renault navazuje na loňský koncept Hippie Caviar Hotel postavený na větším modelu Trafic a v předpremiéře ukazuje nový koncept Hippie Caviar Motel, který je založený na modelu Kangoo.

Foto: Renault

Koncept Renault Hippie Caviar Motel.

Článek

Dodávka, která se představí na výstavě IAA Hannover Transportation 19. září, je označována za „všestranné útočiště pro nadšence do dobrodružství a sportu“. V překladu jde o kangoo v prodloužené verzi s obytnou vestavbou, která se ovšem alespoň zatím nebude běžně nabízet.

Vzhledem ke svému účelu je model vybaven střešním nosičem na lyže a řadou „chytrých úložných prostorů“, kam se vejde sportovní vybavení.

Foto: Renault

Koncept Renault Hippie Caviar Motel.

Exteriér má dvoubarevné lakování a horskou grafiku. Dodávce nechybí odznak Hippie Caviar Motel.

Omlazený Renault Trafic přijíždí v obytné variantě

AutoMoto

Renault zatím nezveřejnil obrázky interiéru, ale uvedl, že kabina má řadu ekologických prvků, včetně polic a podlahy vyrobené z recyklovaných pneumatik a korku. Má také zadní lavici, která se promění v lůžko, což umožňuje cestujícím lehnout si a pozorovat hvězdy v noci přes panoramatickou prosklenou střechu.

Foto: Renault

Koncept Renault Hippie Caviar Motel.

Protože koncept vychází z elektromobilu Kangoo L2 E-Tech Electric, je vybaven 45 kWh lithium-iontovou baterií, která pohání elektromotor o výkonu 90 kW, 120 k. Toto nastavení poskytuje dodávce dojezd 285 km a mělo by jí umožnit zrychlení z 0-100 km/h za přibližně 11,6 sekundy.

Více Francouzi zveřejní až v Hannoveru.

Foto: Renault

Koncept Renault Hippie Caviar Motel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám