Hlavní obsah

Renault dále poodhaluje elektrickou budoucnost modelu Mégane

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Renault Mégane ještě letos dostane ryze elektrickou variantu nazvanou E-Tech Electric ve formě crossoveru. Automobilka poodhalila některé její detaily třemi ilustracemi.

Foto: Renault

Renault Mégane E-Tech Electric

Článek

Koncept elektrického crossoveru Mégane eVision, který se představil v říjnu loňského roku, dostává reálnější obrysy, byť ne o mnoho. Automobilka na německém webu pro novináře poodhalila elektrický mégane, celým jménem Mégane E-Tech Electric, třemi ilustracemi.

Foto: Renault

Renault Mégane E-Tech Electric

Ukazuje kromě zadních lamp, které jsou až na logo – nové, samozřejmě – spojené svítící linkou. Designově v nich s trochou snahy najdeme evoluci lamp na dnešním talismanu či koleosu.

Interiér obsahuje, jak je u Renaultu normální, velký vertikálně orientovaný centrální displej s náznakem fyzických tlačítek pod ním; zda se jejich funkce bude měnit podle toho, co bude napsané nad nimi na displeji, můžeme zatím jen odhadovat.

Foto: Renault

Renault Mégane E-Tech Electric

Přístrojový štít bude tvořit displej, který bude moci zobrazit údaje ve dvou kruzích – doufejme nicméně, že to půjde i jinak, podobně jako u současných renaultů. Zajímavé je optické spojení displejů přerušené jen výdechem ventilace.

Renault odhaluje budoucnost Mégane, bude jí elektrický crossover

AutoMoto

Mégane E-Tech Electric by se měl představit ještě v letošním roce a na trh přijít v roce příštím. Vzhledem k tomu, že dosavadní mégane prošel nedávno modernizací, je pravděpodobné, že tento nový vůz bude další verzí, nikoliv kompletní náhradou modelové řady Mégane.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám