Hlavní obsah

Renault Austral na skice ukazuje ostře řezané rysy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Automobilka Renault ukázala skicu chystaného modelu Austral, nástupce současného kadjaru. Soudě dle obrázku je jasné, že design bude velmi ostrý - a nikoliv nepodobný Meganu E-Tech Electric.

Foto: Renault

Skica Renaultu Austral

Článek

Nástupce Renaultu Kadjar, kterému automobilka vymyslela nové jméno Austral, se kompletně odhalí 8. března letošního roku. Už nyní ale jeho základní rysy vidíme - automobilka odhalila skicu přední části vozu.

Ostré rysy přídě nejsou nepodobné chystanému elektrickému meganu, který se odhalil už loni, a také se ukázal na mnichovském autosalonu v září. Dominantou jsou tenčí světla s linkami přes celou příď. A samozřejmě nové, plošší logo značky.

Renault ukazuje interiér chystaného nástupce kadjaru

AutoMoto

Skica zevnějšku přichází jen několik dnů poté, co automobilka odhalila pár fotek detailů z kabiny. Celek samozřejmě neodhalila, to si musíme počkat na březen.

Renault odhaluje siluetu crossoveru Austral

AutoMoto

O exteriéru automobilka píše, že je „atletický, smyslný a technologický“, ať tím posledním myslí cokoliv. A dále, že designéři cílili na „silnou osobnost kombinující šik tvary a svaly, a také zrcadlící moderní značku uprostřed Renaulution“, což je slovní hříčka ze slov „Renault“ a „revolution“, tedy „revoluce“, a má vyjadřovat změny strategie značky.

Nový Renault Megane se představil v Mnichově, podívali jsme se dovnitř

AutoMoto

Austral má mít vysokou linii oken, velká kola či kontrastní oplastování nárazníků - všechno to jsou designové prvky dnešních SUV, která stráví drtivou většinu svého života na asfaltu. Samozřejmostí jsou kompletně LEDková světla s podpisy ve tvaru písmene C.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám