Hlavní obsah

Peugeot Partner nyní odveze až sedm cestujících

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud hledáte auto, do kterého se vejde více než pětice cestujících, můžete si na seznam připsat i Peugeot Partner. Nově je totiž možné koupit ho v sedmimístné verzi. Jak to ale u podobných aut bývá, zadní sedadla rozhodně nejsou plnohodnotná - vejdou se na ně nejvýše děti a i tak pro ně bude cestování ve třetí řadě trochu "za trest".

Foto: Martin Žemlička, Novinky

Peugeot Partner

Článek

Sedadla ve druhé a třetí řadě lze složit, vyklopit do svislé polohy a samostatně vyjmout. Hmotnost sedadel ve druhé řadě je 14 kg a sedadla ve třetí řadě váží 12 kg. Uspořádání interiéru vozu lze tedy měnit s relativně minimální námahou.

:. Partner dostal třetí řadu sedadel

Cestující ve druhé řadě mají k dispozici letecké stolky a mohou si nastavit sklon opěradla svého sedadla. Objem zavazadlového prostoru v sedmimístné konfiguraci je 100 litrů pod kryt, se sklopenými sedadly ve třetí řadě se zvýší na 470 l, a pokud sedadla v této řadě vyjmete, činí objem 650 l.

Sedmimístná varianta je nabízena jako doplněk výhradně v kombinaci s bočními airbagy. Cena této příplatkové výbavy (5 x nezávislé sklopné a vyjmutelné sedadlo v 2. a 3. řadě + boční airbagy + roletka zavazadlového prostoru) je 30 900 korun.

Reklama

Související témata:

Související články

Peugeot potvrdil, že z Česka neodejde

Francouzská automobilka PSA Peugeot Citroën nemá v plánu stěhovat svůj závod z České republiky do Francie, kde sídlí centrála firmy. Na dotaz ČTK to v pátek...

Výběr článků

Načítám