Hlavní obsah

Palubní desku jedinečného Rolls-Roycu Phantom zdobí tisíce ptačích per

Novinky, Daniel Havlina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tradiční britská automobilka Rolls-Royce proslula mimo jiné i jako výrobce neobvykle upravených vlastních modelů. Jedním z nich je i phantom, jehož přístrojovou desku zdobí na 3 tisíce pestrobarevných ptačích per.

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce Phantom

Článek

Rolls-Royce spolupracoval při vytváření jedinečného phantomu se švýcarskou firmou Nature Squared. Společně přitom úpravci využili skleněnou palubní desku, které Britové říkají „galerie“, o ozdobili ji prý až 3 tisíci kusy okrasných ocasních per z ptáka neznámého druhu či původu.

Nový Rolls-Royce Justina Biebera vzbuzuje rozporuplné emoce

AutoMoto

Povrch má sloužit jako extravagantní doplněk, který umí mimo jiné z každého úhlu pohledu nabídnout jinou kombinaci unikátních barev. Vše v interiéru dokreslují i tradiční ciferníkové hodiny na palubní desce, které ve speciálním modelu zdobí i perleťový rámeček.

Foto: Rolls-Royce

Palubní desku tvoří 3000 ptačích per.

Jedinečný Rolls-Royce Phantom vznikl pro speciálního zákazníka ze Spojených arabských emirátů. Cena úpravy nebyla zveřejněna.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám