Hlavní obsah

Opravdu nablýskané auto: Lamborghini Huracán zdobí víc než milión krystalů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zámožná Londýňanka si přála pokrytí svého Lamborghini krystaly značky Swarovski. V Británii na to naštěstí mají speciální firmu. Kolik se jich na karoserii vešlo a co říkáte na výsledek?

Foto: Vinceri

Víc peněz, než vkusu? Možná, ale ojedinělé je tohle auto zcela jistě.

Článek

Automobilka Lamborghini má vlastní program Ad Personam, ve kterém zákazníkům nabízí velmi široké možnosti individualizace. Spousta luxusních značek něco takového nabízí, např. u Ferrari se to jmenuje Tailor Made.

Tyhle programy nemívají internetové konfigurátory, protože fungují podle pořekadla „za peníze v Praze dům”, tedy že všechno je možné, pokud to jste schopni zaplatit. Co ale nejspíš nenabízejí, je pokrytí celého auta krystaly od firmy Swarovski.

Foto: Vinceri

Lamborghini Huracán pokryté krystaly Swarovski

To, co vidíte na fotkách a ve videu, je Lamborghini Huracán, upravené britskou firmou Vinceri. Ta se specializuje na vylepšování, nebo „vylepšování”, dle vkusu, všemožných věcí právě krystaly a podobnou bižuterií.

Huracán byl původně červený s černými koly. Pak se do něj v dílně u Vinceriho pustili s lepidlem a malinkými červenými kamínky. Celkový počet vyšplhal zhruba na 1,3 miliónu.

Tohle auto kupodivu nebylo upraveno jako showcar, co firma Vinceri dovede, ale na přání pro zákaznici. Jmenuje se Daria Radionova a žije v Londýně. A soudě dle téhle kreace a aniž bychom věděli, kolik přesně stála, dost možná má víc peněz, než vkusu.

Reklama

Výběr článků

Načítám