Hlavní obsah

Opilý Američan ukradl ferrari přímo z dealerství, naboural další čtyři

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Muž, který policii řekl, že se po dni pití alkoholu rozhodl vzít si auto z dealerství Ferrari v Salt Lake City a pak při pokusu o útěk naboural čtyři další auta, byl zatčen. Incident se odehrál minulou neděli.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle policejního prohlášení se muž vloupal do obchodního zastoupení Ferrari a kamenem rozbil vnější skla budovy. Poté otevřel dveře auta a uviděl klíče na středové konzole.

Dokumenty neupřesňují, do jakého auta se dostal, ale podle policie mělo hodnotu odhadem 600 tisíc dolarů, 13 milionů korun.

Muž nastartoval auto a „při výjezdu s vozidlem narazil do vnitřního skla, čtyř dalších vozidel a venkovních dveří“, stojí v prohlášení. Na ostatních vozidlech vznikla podle policie škoda odhadovaná na 100 tisíc dolarů, 2,2 milionu korun.

Příslušníci dálniční hlídky v Utahu podle webu stanice KSL poté spatřili pachatele, jak odchází od vozidla několik kilometrů dále.

Ferrari ukázalo další model pro jediného zákazníka

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám