Hlavní obsah

Nové BMW řady 7 už trénuje v Zeleném pekle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příští rok by se měla světu představit nová verze limuzíny od BMW - řada 7. Důkazem je například probíhající intenzivní testování na německém okruhu Nürburgring, kde zamaskovaný prototyp natočili fanoušci.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Světlomet BMW (Ilustrační foto)

Článek

Současná generace nejluxusnější limuzíny od BMW, řada 7, pomalu dosluhuje a německá automobilka už pomalu testuje jejího nástupce. Ten by se měl světu ukázat někdy v příštím roce s tím, že na trh se podívá na začátku roku 2023.

Na internetu se mimo jiné už začaly objevovat fotografie z testování a různá videa, na kterých je natočena nová limuzína od BMW ve výrazném maskování. Poslední takové záběry pocházejí ze Severní smyčky Nürburgringu, řečené „Zelené peklo“, kde se vůz podařilo natočit jednomu z fanoušků.

Z videa toho příliš patrného není a BMW zatím celou řadu informací o velkém sedanu tají, nicméně některé zprávy o autě už existují. S jistotou se dá například říct, že řada 7 dorazí s celou paletou motorů včetně hybridu a elektrické verze. Vůz bude stát na upravené platformě CLAR a přijde o tradiční dvanáctiválcovou variantu.

BMW vzdoruje. Odmítá pevné datum konce spalovacích motorů

AutoMoto

Datum premiéry novinky BMW zatím nepotvrdilo, ale spekuluje se o druhé polovině roku 2022.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám