Hlavní obsah

Nová Honda HR-V má ceny pro český trh, přijíždí s jedinou motorizací

Novinky, Daniel Havlina

České zastoupení Hondy uvedlo ceny pro svůj aktualizovaný model HR-V. Nabídka se ale nijak nerozšířila, spíše naopak. Model bude v nové verzi možno objednat jen s jednou určenou motorizací a třemi výbavami. Crossover je navíc pouze hybridní.

Foto: Honda

Honda HR-V e:HEV 2021

Článek

Aktualizovaný crossover HR-V, jeho proporce, tvary i techniku známe díky on-line představení už od letošního konce zimy, kdy Honda svůj oblíbený model uvedla. Nyní je jasné, že se vůz začne dodávat v počátcích roku 2022, přičemž už známe jeho české ceny.

Foto: Honda

Honda HR-V e:HEV 2021

Honda pro HR-V zvolila jen jednu jedinou motorizaci, full hybrid e:HEV založený na zážehovém motoru 1,5 litru i-VTEC a dvou elektromotorech. Celkově tato jednotka dodá autu výkon 131 koňských sil a motor funguje spíše jako generátor energie pro elektromotory.

Honda novinku nabídne jen s trojicí výbav. Základem je ta s názvem Elegance, která startuje na ceně 699 900 korun, za které zákazník ovšem dostane zajímavou základní výbavu jako osmnáctipalcová kola, vyhřívaná přední sedadla či LED světlomety.

Honda HR-V přijíždí v nové generaci

AutoMoto

Samozřejmostí je i moderní infotainment s možností připojení Apple CarPlay i Android Auto. Základ pak nabídne i přední a zadní parkovací senzory a zadní kameru či adaptivní tempomat.

Čalounění z kůže a látky, vyhřívaný volant, bezdotykový zámek dveří nebo dvouzónovou klimatizaci autu přidá druhý stupeň výbavy s názvem Advance, za který si Honda účtuje 774 900 korun.

Foto: Honda

Honda HR-V e:HEV 2021

Nejvyšší řadou HR-V je nakonec verze Advance Style, která startuje na ceně 839 900 korun. Vůz v této výbavě dostane dvoubarevné lakování, střešní lišty v barvě, oranžové doplňky v kabině nebo prémiový audiosystém. K vozidlu je pak možné dokoupit třeba digitální klíč za 1250 korun ročně. První rok je ovšem zdarma.

Reklama

Související články

Honda NSX se loučí ostrou verzí Type S 

Třebaže zatím nese jen logo Acura, díváme se na Hondu NSX Type S – labutí píseň hybridního sporťáku, který se snažil navázat na fenomenální úspěch původní NSX....

Výběr článků

Načítám