Hlavní obsah

Ikonická Honda Integra se vrátí v nové generaci

Novinky, Daniel Havlina

Acura, tedy prémiová značka z portfolia Hondy zaměřující se na severoamerický trh nečekaně uvedla, že se vrátí model Integra. Dorazit má už příští rok, evropský trh je však s otazníkem.

Foto: Honda

Honda Integra

Článek

Automobilka nečekanou zprávu o znovuzrození integry oznámila veřejnosti během dlouho plánované oficiální premiéry modelu Acura NSX Type S.

Podle posledních zpráv by nová integra měla mít podobu dvoudveřového sportovního kupé. Oznámení o vzniku nového modelu doprovázela velkolepá dronová show, která odhalila i odhadovaný tvar karoserie integry.

Honda představuje nový hatchback Civic, v Evropě bude pouze jako hybrid

AutoMoto

První zveřejněná fotografie novinky slouží jako upoutávka. Snímek předního světlometu ukazuje název modelu v předním blatníku. Na akci hovořil i viceprezident značky Jon Ikeda, který poodhalil, že integra bude mít stejně zábavného ducha a stejné DNA i řízení jako její slavný předchůdce.

O technice auta se ovšem nijak nezmínil. Vůz by se měl světu představit v roce 2022. Zatím není jasné, zda se může objevit i v Evropě.

Foto: Honda

Chystaný vůz bude už pátou generací, jméno Honda Integra ale nejvíce proslavilo toto třetí vydání představené v roce 1993.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám