Hlavní obsah

Na pražskou náplavku dorazila jedinečná výstava aut

Novinky, hlk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Od čtvrtka do neděle 3. září bude na náplavce u Rašínova nábřeží v Praze zdarma k vidění unikátní výstava aut. Nabídne rovnou 10 českých výstavních premiér a dohromady se představí 20 značek. Mezi nimi například Audi, Volkswagen, Jeep, Kia a mnoho dalších.

BEZ KOMENTÁŘE: Na pražskou náplavku dorazila jedinečná výstava aut Video: Novinky

 
Článek

O podobnou výstavu se v Česku ještě nikdo nepokusil, a proto se jedná o akci vskutku jedinečnou. Navíc se neplatí žádné vstupné.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Výstavní show 18 automobilek Auta na náplavce byla ve čtvrtek 31. srpna 2017 zahájena na Rašínově a Hořejším nábřeží Vltavy.

Mezi největší automobilová lákadla bude určitě patřit nové Audi A8, které se zbytku světa oficiálně představí až v září na frankfurtském autosalonu. Českou premiéru si zde také odbydou Jeep Compass, Mitsubishi Eclipse Cross, Nissan X-Trail nebo Renault Koleos.

Od čtvrtečních 16 hodin do nedělních 20.00 mohou návštěvníci mezi Železničním mostem a mostem Palackého nejen obdivovat vystavená auta, ale také si užít doprovodný program.

Auta a kultura

„Na náplavce zazpívá i Tomáš Klus nebo Vladimír 518. Součástí bohatého doprovodného programu budou také autogramiády fotbalistů AC Sparta Praha a SK Slavia Praha,“ dodali pořadatelé akce.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Výstavní show 18 automobilek Auta na náplavce

Součástí akce budou i besedy týkající se například tématu chytrých měst, elektromobility nebo bezpečnosti v dopravě. V rámci doprovodného programu návštěvníky také čeká velká světelná show promítaná na vodní stěnu na Vltavě.

„Show nazvaná Náš příběh zmapuje vývoj automobilu a jeho sílící vliv na lidskou společnost, a to pomocí vizuálního 3D zpracování velkých milníků automobilové historie od prvního automobilu přes rychlostní rekord, cestu Hanzelky a Zikmunda kolem světa až třeba po první airbag a katalyzátor,” popsali organizátoři.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám