Hlavní obsah

Modernizovaný Aston Martin Vantage natočen při testování na Nürburgringu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Aston Martin Vantage jezdí v lehkém maskování po Severní smyčce Nürburgringu. V8 pod kapotou zůstává, naznačuje zvuk prototypů.

Článek

Současný Aston Martin Vantage je na světě už pět let, a tak je nejvyšší čas na modernizaci. Ta, jak ukazuje video maskovaných prototypů ze Severní smyčky Nürburgringu, v současnosti prochází testováním.

Youtubový kanál Automotive Mike, který se na téma maskovaných prototypů zaměřuje, zveřejnil záběry dvou verzí - klasického kupé a kabria Volante. Maskování není na autech mnoho, umožňuje nám jasně rozpoznat tvary nové přední masky a světlometů.

To je ovšem všechno, co o novince víme. Zvuk vozů ukazuje na přítomnost motoru V8 a můžeme předpokládat, že se stále jedná o čtyřlitrový osmiválec z dílen AMG. Spekulovalo se i o řadovém šestiválci, ale ten automobilka zamítla. „Nestavíme dopravní prostředky, stavíme sny,“ nechal se před časem slyšet produktový ředitel a šéf marketingové strategie Alex Long.

Foto: Aston Martin

Dosavadní Aston Martin Vantage

Ve starším rozhovoru s magazínem Autocar šéfdesignér Aston Martinu Marek Reichman řekl, že příští vantage bude sportovnější, že to bude „naprostý chuligán“. Jak to bude vypadat ve skutečnosti, si zatím počkejme.

Aston Martin představil dvanáctiválcový model Valour s retro designem, automobilka slaví 110 let

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám